Äntligen: JulTasseriet T3

Här kommer det efterlängtade tredje Tasseriet T3, tillägnat katthjälpen Livbojen i Eskilstuna, som behöver få ett litet julklappsbidrag!
I T3-paketet finns bland annat följande:
– Fin stickad mössa och handledsvärmare, bild kommer när de är klara!
– En underbar julröd kattask som Sambos och Roxys händiga matte knåpat ihop:
 
– Ett guldskimrande julhjärta och en liten julklappssäck dekorerade av Nalle:
 
– Ett knippe katt-julkort kommer också med:
Tasseriet T3:s regler/instruktioner är de samma som i T1:an och T2:an och alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta Wikkipaket med fina saker genom att följa instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T3-… (Det kan vara T3-Mysan, T3-kattnamnet eller T3-77777, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka större summa♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 12/12!
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod+svar för varje katt, inte samma.

SnuffeFonden och jag Wikki kommer att utse vem som blir stolt paketvinnare av dem som svarat rätt! I vinstpaketet kommer lite fler saker att ingå (bilder kommer senare), och lite ”hemlig Wikki GoodieBag” följer med som vanligt!

♥ Och tävlingsuppgiften du ska lösa är:
Stora matte samlar ju som bekant på kattburkar i plåt, stora så väl som små. Förra helgen fick hon tag i den senaste nämligen Royal Canins Winter Collection 2011.
Men frågan är: Hur många kattburkar har hon?
(Ledtråd: Antalet är ännu inte uppe i hundra stycken…)

Du tassar väl med?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Äntligen: JulTasseriet T3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *