Bilder att begrunda 1

cat saturday 271 Cat Saturday (31 Photos)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Bilder att begrunda 1”

  1. Så underbar! Man nästan hör tonerna från flöjten!! Väcker många tankar och undringar. Bilden blev snabbt ”skrivbordsunderlägg” i mattes dator!
    Nospuss♥

  2. Åh vilken fin bild. Våran katt tycker också om att lyssna på musik. När karln min spelar gitarr så sitter hon alltid och lyssnar, ibland somnar hon också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *