Tack för awarden!

Den här söta awarden har jag fått av Jippi, Mynta och Goe samt matte Annmi med motiveringen ”Wikki För att hon är bästa Mästerbloggkatt & alltid en hjälpande tass!” vilket jag bugar djupt och jamar ödmjukt tack för! ♥

Till awarden ingår att jama svar på några frågor, så då gör jag väl det!
1.Varför började du blogga? Jag behövde utveckla mig! Att bara sitta på en balkong i Vivalla och jama ”Stöd katthemmet!” var ju inte så funktionellt. Så jag lade tassarna på mattes dator och började tassa ut i cyberkattrymden. Ett bra steg!
2.Vilka bloggar följer du? Se alla kattbloggar i min högerkolumn! Samt lika många till, tror jag, som är andra bloggar/hemsidor!
3.Favoritfärger? Vitt & Svart
4.Favoritfilm? Cat People
5.Vilka länder drömmer du om att besöka? Gotland igen! Och så mer Grekland!

Nu ska man puffa awarden vidare till andra bloggare – men jag väljer att samjamat ge den till alla bloggkattvänner som läser detta! Ni är världens bästa nätverk! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tack för awarden!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *