Jag hamnade bland solkatterna!

Så här såg det ut igår kväll:
Jag hade fått 100 poäng och låg på delad 12e plats ihop med Sixten!
*morrhårsdarr* så rörd jag är för detta! Så blev jag ännu gladare att se hur goda vänners röster puffat mig ända till 9e plats i morse! Å det är så spännande! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag hamnade bland solkatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *