15e plats!? Otroligt! Tack alla som röstar!


Klicka på bilden så kan du rösta på alla oss bloggkatter – mig också! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “15e plats!? Otroligt! Tack alla som röstar!”

  1. Nu delar du och Sixten 12:e plats och Frank precis efter! Heja Sören som leder! Kul att se så många av våra kompisar ligga så högt på listan, vi röstar här hemma varje dag och matte från jobbet också på alla våra kompisar.
    *nosbuffar*

  2. Endast en bild per person kan komma till final (eftersom endast en person kan vinna en vinst). Kopierat från Agrias tävlingsregler Då kan vi räkna bort 3 bilder på den svarta katten Nova så blir placerigarna ännu bättre. Vi röstar efter Max o Måns Lista och det är helt underbart att se hur bra alla ligger till.
    Nalle

    1. Mjau, jag har också sett det! Men jag tror att bloggkatternas röstningsgemenskap slår det mesta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *