Ewa i TV4:s Morgonsoffa

Kattsingen, jag hade ju blandat ihop fakta – även i TV4assoffa (Fast det är ju stolar?!) är det ju Ewa Edström från Stockholms Katthem klivit in! Och hon gjorde det kanonbra!

Katten Mojje var också med, vilken snygging:

Här hittar du länk till tv-inslaget! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ewa i TV4:s Morgonsoffa”

  1. Som hon sa från Stockholms katthem. Hur kan de sätta en lag och sedan räkna med att ideella krafter ska ta hand om katterna?
    Katthemmen har ju inte en chans att rädda alla de katter som då får avlivningshot över sig. Om man sätter en sådan lag så borde man ge de hemlösa katterna även en chans att överleva, genom att ge katthemmen resurser. Så de stackars katterna i alla fall har en ganska god chans!

    Sverige har en jävla tur att det finns godhjärtade människor som jobbar ideellt, de är ju de hemlösa katternas enda chans.

    Om man sätter en lag om att avliva katter, då borde man även sätta en lag om att rädda katter (ge katthemmen resurser). Annars vore det ju helkonstigt.

    1. En satsning på bra katthem i kommunal regi – kanske? Bara det blir efter bra förebilder med no-kill policy. Hoppas jag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *