Tips om kattävling!

Hos Royal Canin kan din katt tävla om att bli med i deras kalender för 2013!
Fototävling - Blir din katt årets kalenderkatt 2012?
RC berättar: Har du en härlig katt och fina, roliga, knasiga, mysiga bilder kan du ta chansen att vara med i vår fototävling. Allt du behöver göra ar att ladda upp en bild på din katt. (max 2 MB per bild)

En jury väljer ut 12 bilder och det vinnande bidraget till Royal Canins kattkalender 2013.
Tävlingen håller på till och med den 12 december 2011.

1:a pris – Din katt blir med på omslaget av kattkalendern 2013. Vinnaren får även ett års förbrukning av kattfoder.
2-13:e pris – 4 kg kattfoder

Klicka på bilden ovan så kommer du till tävlingens anmälningssida!

Lycka till, alla snygga roliga mysiga eller kluriga katter! ♥
Så här såg jag ut när jag var kalenderkatt i april 2010 för Purina Gourmet:
…och tänk, jag hade turen att bli decemberkatten i årets kalender 2011!
Men sedan såg jag aldrig att det fanns någon tävling för Gourmets kalender 2012, brukar finnas tävlingsfoldrar mitt i sommaren i butikerna – så den har jag tydligen missat. Jag antar att det är fullt tillräckligt att ha lyckats komma med två år i rad ändå?!! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tips om kattävling!”

  1. Åh skall genast ta och gå igenom våra och se om vi hittar någon värd att skickas in. 🙂
    Tänk att du varit kalenderkatt. Men det var inga pin uppkatt kalender va? Inga purrbilder eller så?

    Nosgos

    1. O nej inga purrbilder alls – det var full päls på vid båda tillfällena! Jag är bara med i kattständiga kalendrar! NosPuss Wikki
      PS Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *