Jag har träffat Prins Valiant!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Jag har träffat Prins Valiant!!”

  1. Det sade ”Kurr!” och herr Valiant jamade lite tyst att ”Önskar jag hade träffat Er fröken innan ni blev så märkligt platt?!” ♥
   NosPuss Wikki

  1. Det var en mycket pussvänlig kille som ville gosa massor hela tiden! Stora matte säger att hade han inte varit bokad så hade hon snott honom med hem på direkten! ♥♥♥
   En ytterst charmerande gentlekatt som chevalereskt lät mig sitta på hans sängkant! *nosrodnad*
   TassKram Wikki

  1. Mjau det var lite till katt att få i famnen om man säger så! Och vilka bullkinder att pussa på! *darr*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *