Hur firar ni Kattens Dag den 26/11?

 Men vad kattsingen, ännu ett blogginlägg där bilder och text kattnappats!?
Vad pågår???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hur firar ni Kattens Dag den 26/11?”

  1. Nettis och jag kommer att representera i EN av alla de zoobutiker, sex stycken, som Evas katthem ska visa upp sig i. Katthemmet har liiiiite besvärligt att få tag i folk, men det löser sig nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *