Tasseriet går i mål i kväll!


SVANSDANS så glad jag är: 33 katter och människor är just nu med i Tasseriet och har tillsammans gett 2 731 kr som kommer att skänkas till hjälp för Backa-kattungarna! ♥

Kära bloggkattvänner, jag är rörd och stolt över hur generösa och omtänksamma ni är!

Vill du anmäla dig i sista minuten ♥ så gäller: Anmälningsavgift inbetalad samt gissning i tävlingsuppgiften måste vara inne på min mail senast kl 12 idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tasseriet går i mål i kväll!”

 1. Härligt. Förstår att det blir en fortsättning på detta. Men glöm nu inte bort att ditt egna Katthem också blir glad över lite Tasserislantar.
  Nalle

 2. Wikki är det till våra Backa katter? Underbart. Vi har preciss tassat iväg en slant dit : ) Hoppas nån blir glad för vinsten! Dela upp den kanske med tröstpris? : )

  Idag hämtade husse äntligen vår tavla, vi hade inte vägarna förbi poststället innan. SÅ FIN DEN ÄR! ALLA har svansdansat. Kommer hänga hos lillmatte : ) Sven slukade kattgodis, lillmatte vad så glad i sin bok!

  Men Wikki hur kunde du veta att matte är HELT TOKIG I MINT KROKANT???? Det bara måste finnas hemma. Stort tack för de fina extra gåvorna och för ditt stora katt-hjärta.

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, vi katter har hemliga sätt att få veta saker! *blink* Roligt att veta att sakerna kom fram… Samtidigt en varm tanke till konstnären som skänkte tavlan! ♥ NosPuss Wikki
   PS Jo det är ”era” BackaKissar!

   1. Ja konstnären är underbar! Matte är helt salig för sin flygande katthjälte : ) Tack fina konstnären! Inte glömma det : )

    NosPuss Sven och Signe

 3. Hej wikki. jag har gjort en planch med katter, men med ram och allt tar jag 6000 för en tavla,så det lär inte löna sig,däremot har jag ju dragit igång kalla tassar,har du missat det? vi är nu 8 studios som ska tatuera en hel dag den 17 december där all vinst går till kattjouren. Leta på kalla tassar på min blogg eller facebook:)

  1. Heja Stina, jag har inte missat – det skrev jag ju i kommenatern! – har följt KALLA TASSAR och gjort reklam för det ett par gånger också! Superbra och generös insats du gör och jag beundrar det så klart! *svansdans* Men som kreativ katt i en fattig bransch – full av goda viljor också ♥ – så måste man ju jama fråga i fall man får chansen, eller hur? Det handlar ju inte om att man gamar efter något för egen del heller, utan att försöka hitta bidrag på alla sätt! De hemlösa katterna behöver oss så mycket… NosPuss Wikki
   PS. Den dagen jag vinner på Triss så kommer jag och beställer en affisch i alla fall… *blink*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *