MutterJam – det blev inget Landet

*morr mutter gnäll mutter*

Wikki slokar! Det blev inte kortresa till Landet – inställt i sista minuten! Mycket fräckt vill jag lova, jag som var så ivrig i morse! Matte lovar LÅNG Landet-tripp lite längre fram, men vad hjälper det… Jag vill ju till Landet NU!!! Och jag lovar, om någon kan vara PURRken och sur så är det jag!   ♠ ♠ ♠ ♠

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “MutterJam – det blev inget Landet”

   1. Hoppas det här kan muntra upp dig! Här kan du titta på hela avsnitten av My cat from hell http://tehcake.com/video/MyCatFromHell/welcome
    Det har bara spelats in 3 avsnitt och du hittar alla 3 en bit ner till vänster i listan. Riktigt sevärda alla 3.
    Det ryktas om att de håller på att spela in nya, jag håller tassarna för det för jag gillar honom.
    *nosbuffar*

  1. Mjau – kommer att kräva rejäl kompensation i form av nya myntakuddar och massor av gos! Matte hur kunde du ändra dej så där?! TassKram Wikki

  1. Mjau, det går nog över – jag har blivit lovad ett tre gånger längre Landet-tillfälle, så det får väl gå för den här gången då… TassKram Wikki

  1. Mjau – det här kräver förlängda förhandlingar under veckan… Minst dubbla promenader ute! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *