Kattgräs till Tasseriet


Mjau, nu har jag gjort i ordning den lilla kruka med kattgräs som ska ingå i Tasseriet! Den är i härligt limegrönt glas, ungefär 13 cm hög och 10 cm i diameter. Och så fylld med Landet-havre, som alltså blir jamarns gott kattgräs!

Här finns instruktioner hur du kan anmäla dig till Tasseriet och vinna kattgräset och ett helt paket med fina Wikki-saker! Pågår till 6/11, då avslöjas vinnande jamare! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattgräs till Tasseriet”

    1. Mjau, när jag var nyklippt i april fick jag också ha tröja! En jättesnygg klarblå! Det var så skönt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *