Att önska till jul

En Nova och en Wikki att hänga i julgranen! Här är länk till fyndplats. Vill-ha-faktor som vanligt… Matte kan vi måla om julgranskulorna vi redan har?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att önska till jul”

    1. Mjau man kan kanske göra egna – jag har en idé: Kommer ni ihåg för typ jättelängesen när folk gjorde färgglada grisar genom att blåsa upp en ballong, klistra tidningspapper runtom och göra tryne och fötter av äggkartong, så drog men tubgas över och målade?!! Om man klistrar ihop en sån med en ful julgranskula som bas, men gör katter istället?!! Wikki-pyssel-klubben! Yeah! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *