Jag fattade inte först…

Men idag ska vi få följa med matte och Stora matte till Landet ett tag! HurrJam! Ett kort litet höstlov. Å vad jag ska jaga löv i trädgården! Och minst en älg ska jag fånga! För de dräller omkring där och tar äpplena för Stora matte…

Husse ska jobba i veckan, så han stannar hemma och vaktar allting viktigt. Kattgodiset och min kära klöspelare. Skönt, för den är så jobbig att packa med sig!

Men det är så länge sedan vi var på Landet, det kommer att kännas konstigt att komma dit och bara Tanja finns kvar där… *sniff* – men hon är pigg och mår så bra! Det är skönt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag fattade inte först…”

      1. tillåfånsladden t ex Den är bra att tugga på. Tugga är förresten bra när man är sur, frustrerad å sånt. Människor tuggar tuggummi – vi tuggar sladdar eller skinnskor. Eller handtagen på skinnhandväskor.

        1. Mjau, jo jag är ju redan professionell avknipsarkatt – ett anatl headset-sladdar, datorsladdar, laddarsladdar… Men det killar ju så gott i tänderna att få gnaga en fin sladdstump?! Liksom pipen på vattenkannan och en del spretande platsaker – knips knips… *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *