Full koll!

Sparkle Cat.gif
Matte ska jobba hela dagen idag. Nova och jag har fått ett uppdrag:
Vi ska vakta husse som är hemma, så att han gör nåt nyttigt under tiden!

Kan det innebära att ta ut soppåsen och handla hem pizza? Hmmm, vi måste nog konferera om den saken – vi kan nämligen föreslå att en städning av kattgodisskåpet borde stå på agendan också… Så att godiset inte riskerar att bli för gammalt?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Full koll!”

  1. Bra att ni håller honom sysselsatt! Vi är också noga med att kattgodiset ABSOLUT inte får passera bäst-före-datum! För säkerhets skulle bör man kontrollera OFTA! Nosbuff

    1. Matte muttrade lite om att vi bara hade lekt, latat oss och spelat dataspel, medans hon och Stora matte jobbade. För det var inte många saker som hade utförts… Men husse var ju trött?! NosPuss Wikki

  2. De flesta tvåbeningar sätdar kattgodisskåpen för ofta. Undrar om det är ren okunnighet eller om de struntar i att kattgodis har extremt kort hållbarhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *