Den här helgen ska man joxa med tiden?!

Vi katter bryr oss ju sällan om i fall det är nio på morgonen eller tre på natten – alltsammans är ju NU… Men som vanligt har människor så mycket fokus på sin tid att de inte har tid att ha tid?!! Varken vinter- eller sommartid?! Visst är det konstigt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Den här helgen ska man joxa med tiden?!”

    1. Mjau, och husse hade ingen koll på tiden heller i natt… Men utbrast ”Hurra då får jag sova lite mer i natt!” *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *