MysMissar på Örebro Katthem idag


Stora matte har varit på katthemmet i Örebro och haft ett städutbrott. Hon får dem då och då – ”Måste få fason på saker och ting!” säger hon, vilket betyder att mycket åker i sopsäcken och somligt sorteras i lådor och skåp. Dock under kattbevakning av Frodo ovan och nedan Beata-Kristin:

MysMissar av alla färger och sorter kikade på dammtussar som fejades bort och särskilt Twist var med och lade en nos och tass i det mesta. Men när kameran kom fram så gömde han sig i en holk… Andra missar poserade däremot desto mer! Belladonna till exempel:

I morgon söndag är det Öppet Hus mellan kl 13 – 16, då är du välkommen till Sockengatan 5, nere på hörnet! Hälsa på oss! ♥ ♥

Hmmm… Jag är osäker på om det här är Tessika eller…. Det är många vackra helsvarta katter på plats nämligen, som Jaxon här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “MysMissar på Örebro Katthem idag”

 1. Vilka snygga kissar det finns på Örebro katthem..

  Vi vet att dom har det bra där, men dom vill säkert ha ett eget hem
  precis som vi fick till slut.

  Nospussar från Pontus och Milou.

  1. Mjau, jag hoppas det kommer många och vill tinga kissemissar i morgon! *håller tassarna* NosPuss Wikkï

 2. Hoppas att några av alla missarna blir adopterade i morgon. Ni har väl hängt upp I dag räddade jag en människa så väl placerad att ingen som hälsar på kan missa den.

  Nalle

  1. Mjau, Beata-Kristin är en sagolikt vacker katt, har den ljuvaste lilla uppsyn och en päls som är så fint tecknad! Jag tror faktiskt hon går som svartsköldpaddstigré, visst låter det tjusigt!?? Gosig är hon också. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *