Djurens Dag firades i alla fall i Borås

…och visade GEPARDUNGARNA! Ungefär 2 minuter in i filmen kommer de, se så ljuvligt sööööööööööta:
httpv://www.youtube.com/watch?v=52Ag5phhEF0

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Djurens Dag firades i alla fall i Borås”

  1. En sån där att leka med, kan sätta min tass på att jag är lika snabb som dom, nästan lika hårig också. Hade vatt kul med lite bus….:)

    Basco

    1. Mjau, de ser lagom lekiga ut i den där storleken – sedan blir det nog lite väl farligt?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *