En äkta kattrysare!

En så här mörk och stormig höstnatt behöver man en annorlunda skräckhistoria?
Å jag gillar Nick Caves röst, både i musik och så här:
httpv://www.youtube.com/watch?v=Uj4RBmU-PIo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En äkta kattrysare!”

  1. O wow, en så stark och vacker historia! Och jag håller med om att berättarrösten gör sitt till…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, Nick Cave sjunger nästan fram stroferna och språket är så vackert – dramatiskt! *ryser*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *