I dag håller vi tassarna för Polly!

SkaparKatten, håll din Tass över lilla Polly som ska opereras idag!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Och alla ni andra, kika in på AUKTIONERNA som Madeleine på Södertälje
Katthem har för Polly! Bjud som bara jamarns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “I dag håller vi tassarna för Polly!”

  1. Vi håller tassarna så det knakar, hoppas, hoppas att allt går bra för lilltjejen.

    Basco, Harissa, Sambal, Soya, Arwen, Chili och så matte och husse förståss…

  2. Min kommentar på FB:
    Ej illa menat, men är det inte fel läget att trycka på ”gilla” om än bara för att visa att man läst… Tusen kramar, du är en hjältinna Malin – förr du var beredd att ge Polly ALL hjälp som kunde ge henne ett friskt liv! Hon är hos Skaparkatten nu och berättar om den godhet och stora uppoffring som en underbar människa tycker att hon var värd! Hon vet att hennes mamma och systrar är i trygghet – tack vare att Östgötakatterna har en alldeles egen ängel som värnar om dem! Hon hälsar på sina släktingar som kommit för att möta henne och tillsammans skuttar de iväg över molntussarna – pigga, friska och lyckliga. De vet att en dag kommer de att få återse sin ängel och sina älskade människor. Under tiden kommer de leka, busa och gosa tillsammans, där på andra sidan Regnbågsbron. Och Skaparkatten ler stilla – det är fullbordat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *