Kattutställning – en studie i sovstilar

Idag var det korthårskatter, perser och huskatter som tävlade om ära och kokarder. Jag tassade omkring och försökte att inte störa – för om det är något jag märkt, så är det att utställningskatter gärna vill sova, eller? Här är Frere et Soeur Qom Ut Qom In, perserkatt:

Sedan får man räkna med att parera en hel del burgaller när man ska fotografera, så de suddiga sakerna på sidorna i många bilder beror inte på onykter fotograf utan galler! Här snusar britten Pelosiens Silver Tudor:

Och det här är devon rexen Never Enough Lady in Red som vilar:

Dessutom kan man hålla i sig i gallret som persern Maradan-A-Pina Colada:

Eller bara vika ihop sig och hänga ut svansen som den här balinesen:

…och somliga, som Simzonites Million Dollar Baby, kan man bara ana:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattutställning – en studie i sovstilar”

  1. Tror det finns lika många sov-stilar som katter!! och oavsett hur många kattbäddar matte uppfinner, så hittar vi bättre sovplatser själva! SÅ fina bilder!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *