Auktionsbud och TackJam!

Senaste bud:
Kattvännen Lisa har jamat 1 000 kr! *svansdans*

Och den här lilla britten S*Maylas Enya har en jättesnäll matte!
Enyas matte kikade på min FlatCat idag och undrade lite vad det var för fiffig kattsak – och när Stora matte förklarade hur min FlatCat jobbade med Wikki-PR till hjälp för hemlösa katter, så blev hon så glad – och fiskade upp flera fina ting ur sin väska och skänkte till samma syfte! Kan ni förstå hur rörd man blir av ett sådant förtroende och sådan generositet? Vi blir lite hemliga med vad för saker det är, men lovar att det kommer att avslöjas så småningom. Så Tusen TackJam till dig Enya och matte Ingrid!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktionsbud och TackJam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *