Wikki på vift 3

Idag är det mer kattutställning i Eskilstuna, så jag har tassat dit för att se huskattklassen och övriga korthårskatter. Med lite tur kanske jag kan vinna en klöspelare också, det ska vara lotteri på en jättefin sådan! Under tiden får ni se fler fina katter från gårdagens utställning, som skogkatten S*Amimaniacs Lady Madonna:

Jag hälsade också på vackra brunmaskade birman Ma’ha Gita Unique:

Den som ville kunde beställa mjukisdjur av Jenny:

(Jag kan maila ett mobilnr till Jenny om någon är intresserad!)

Sibiriska katten Solfrökens Charlie sov på söta örat:

Av samma ras är sköna Sibelinas Soraya Ludovna, och se vilka uttrycksfulla ögon:
Nu ska Sibir Koshki Alisa få avsluta raden:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki på vift 3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *