Vackrast av de vackra

Abraxas Thor of Iron, perser:

Ängaby Brutus, norsk skogkatt:

Norpan, huskatt:

Casimirrin Esmeralda, europé:

Zuccinas All Over You, oriental:
Utom tävlan, gissa vem:

Nog skulle jag kunna vara utställningskatt, utseendemässigt, men jag VILL INTE och då säger matte att jag slipper! Puh!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Vackrast av de vackra”

  1. ~Underbart vackra katter~
    Nää,som Jippidå,hon är ”Champin & Best in Show hemma” Fast även Mynta & Goe är ju det 😉
    /Jam & Kram!

    1. Mjau det ska jag nog göra en egen kokard för! Tänk att kunna dela ut sådana lite här och var?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *