Wikki på topplistan igen


Innan Metro avyttrade Metrobloggen till de duktiga och driftiga supportkatterna på Virtuell Media, så var jag – ganska orättvist faktiskt – bannad från Metros topplistor. Man menade att jag inte hade jyssta sidvisningar utan de kom till av spambots eller med andra fusk. Jag var så indignerad så att det rykte om pälsen, och skrev massor av mail för att få upprättelse. Jag menar bara: Hur ska en enkel bloggande katt kunna fejka sidvisningar? De trodde helt enkelt inte på att en kattblogg kunde ge över 5 000 sidvisningar i veckan, om det var en bra vecka… Så jag fick inte svar ens då.

Men nu finns det en ny bloggtopplista för Metrobloggen, och där är jag faktiskt med, hedersamt bland de tio mest besökta Metrobloggarna! (I alla fall idag!) Det gör mig stolt och glad!

…Även om det egentligen inte är viktigt för mig personligen. Däremot är det otroligt viktigt i det avseende att det kan hjälpa mig att göra reklam för katthem och hjälpen för hemlösa katter, över hela vårt avlånga land!!!

Mellan 500 och 700 besök per dag är vad min lilla blogg får, och då förstår jag att med mina i snitt 3-4 inlägg per dag så kan jag gissa att det är en trogen skara på cirka tvåhundra entusiatiska kattälskande fans kanske som följer min lilla kolumn. Det är en stor Ära och jag bugar mig djuuuuupt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Wikki på topplistan igen”

 1. Klart vi följer din blogg, Wikki! Du gör ett jätteviktigt jobb med att informera om stort och smått, roligt och sorgligt, kuriosa och VÄLDIGT VIKTIGT om hemlösingar och katthem. Mamma och vi kikar in flera gånger varje dag. Och det fortsätter vi med så länge du orkar tassa inlägg.

  Svansdans för dig och dina människor som gör ett kattsingen så viktigt tassarbete

  1. *jamlös* Blev stum – vilka väldigt väldigt fina ord! Värmer mitt hjärta djupt in och då orkar man tassa nya tag! *spinner* Innerligt tack! NosPuss Wikki

 2. Åh så många besökare du får. Jag blir nästan lite avundsjuk och funderar själv på att börja blogga flera gånger om dagen. Fast jag har inte lika mycket att berätta om som du har förstås.
  Jamarstilig bild på dig, du ser verkligen kunnig och engagerad ut.

  1. Mjau, jag vet inte om jag har så värstans mycket att jama – ibland känns ju som att man satt en mus i halsen och inget har att säga. Då fuskar jag med lite snygga kattbilder… Fast säg det inte till nån! NosPuss Wikki

  1. Men då räknas varje kik tydligen i alla fall som ett enda besök, d v s en gäst – så tack så hjärtans att ni kikar in! *spinner* TassKram Wikki

 3. Tror nog att besökare är UNIKA besökare per dygn.
  Annars borde det ju kallas för sidvisningar eller något liknande.
  Tex. vi blev spammade av 1 dator. Gav 1 besök, men 500 visningar.
  Så er trogna skara är nog större än tvåhundra. 🙂
  Nosbuff

  1. Mjau oj – är det sant? Det står ju ”besökare per dag” faktiskt! Hoppsan , det får mig att rodna om nosen av stolthet!? Helt ofattbart – men viktigt att vara ödmjuk inför! Jag är ju verkligen inte ute efter att själv framstå som kändiskatt eller så…. Räcka ut tassen till andra är det allra viktigaste! NosPuss Wikki

 4. Det är mest mygel och fusk med Metrobloggens listor. Bloggar man politik och är regimkritisk så stänger de bloggen om den kommer för högt upp på listan. Själv låg jag på sjunde plats när min blogg en dag bara var borta. Ett ironiskt och satiriskt inlägg tolkades som blodigt allvar.
  Dock finns det nu en ny ”Viskningar och rop” här på Metrobloggen.

  1. Mjau Karsten, man ska aldrig ge sig. Det knöliga är bara att öht få tag i nån admin om bloggen strejkar! *muttrar morrigt* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *