Tanja blir hämtad kl 15

Hon tycker det är jobbigt att vara på djursjukhuset och deppar – så hon ska få åka hem, äta specialmat och hållas under uppsikt. Hoppas att det ska gå bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tanja blir hämtad kl 15”

  1. Nu måste du vara duktig, Tanja. Inte äta något annat än det dina älskande människor ger dig i skålen!

    Nosbuff från oss

  2. Lilla Tanja! ♥ Då är hon snart på Landet nu igen, klockan är tio i tre!! 😀

    Pussa och gosa henne massor!

    1. Mjau, vi får väl bara se vad hon gillar att bli hållen inomhus den närmaste tiden, tills hon mår bättre. Det blir kanske INTE populärt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *