Från vår balkong: Träd kattnappat!


Här om dagen hände något mystiskt. Medan vi sov vår bästa mitt-på-dagen-sömn och matte var till apoteket, så försvann vårat skat-träd! Vi glodde förvånat när vi kom ut! Trädet har fullständigt skymt sikten mot grannhuset och försett oss med nästan 100% insynsskydd… Men nu ser vi vårt grannhus och får in solen på eftermiddagen!

Mjau, det skönaste var dock att slippa det stora trevånings-skatboet och oväsendet från dess innevånare, hoppas de inte kommer tillbaka… Det lilla trädet som vi hänger ut fågelbollar i är ju fortfarande kvar, så den delikata utsikten får vi i vinter också.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Från vår balkong: Träd kattnappat!”

  1. Namen så det gör *ler*. Men det var nog lika bra så ni får både lite sol och mer lugn och ro framöver :). Ni förtjänar att bli av med störiga grannar 😀

    1. Mjau, de har varit retsamma de där skatorna… Hoppas dock att de hittar nåt träd att bo i som inte stör någon annan kisse! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *