Önskar att jag kunde


…det här tricket – så kunde jag sköta in- och utgåendet på Landet alldeles själv?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Önskar att jag kunde”

  1. Tänk annars vill mattar och hussar minsann att man ska göra det ena tricket efter det andra… Visst är dessa människor vankelmodiga ibland?! Vi katter är mer rakt på sak! Ibland… TassKram Wikki

 1. Ha,ha det där ska vi inte visa Sören. Ser ju ut som han och Polar´n är det som står utanför och vill in.
  Nalle

  1. Mjau, det där är dock ett trick för långa ståtliga katter – jag undrar just hur en liten knubbis som jag skulle räcka upp? Jag fick nog be Nova hjälpa till – om hon stod på min rygg?! NosPuss Wikki

  1. Mjau men om man har en smart kompis som knuffar på från andra hållet så kan det ju gå vägen! NosPuss Wikki

 2. Jodå Puma kan det där om sen Sixten står och vill gå åt andra hållet så hjälps de åt galant. Men vissa gånger sköter vinden resten när Puma bara tar ner handtaget då tassar Puma in jättestolt med svansen i vädret.

 3. hahaha, det där är Maurice en fena på! Han fixar t o m låsta dörrar om nyckeln är kvar i dörren (då slår man på den tills den snurrat runt och det går att öppna). Fast, man behöver inte vara lång för att fixa det. Bara envis och kunna hoppa upp en liiiten bit. Bara så att man får framtassarna på handtaget. Sen sköter gravitationen resten.

  1. Mjau – en katt som kan vrida på nyckeln också – det var sannerligen imponerande! *bugar*
   TassKram Wikki

 4. Tusse som bodde här förut ned mig (Milou) kunde öppna dörrar överallt. Tyvärr så ville han inte visa hur man gjorde. Men jag kan öppna garderobsdörrar, det kan inte Pontus.

  1. Mjau,, jag kan öppna köksluckorna! Superlätt om man lägger sig på rygg under sockeln och tar tag med tassarna i underkanten på luckan! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *