Hann bli sålt…


Såg det här toksnygga halsbandet på Etsy och greps av sanslös vill-ha-feber… Men det var redan sålt. Kanske tur det – så kan jag kanske lägga slantar på något klokare, eller skapa något liknande själv? Med en Wikki på…

Som vanligt är min hjärna full av kreativa påhitt, och jag genomför kanske en promille. *suck* Känner ni igen er, alla uppfinnare och skapare? Man tänker för mycket och agerar för lite?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hann bli sålt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *