Auktion nr 2 avslutad!

I kväll skötte jag i alla fall bevakningen – men det var Sven och Signe som tassade in toppbudet på 1 200 kr som går till Malins Östgötakattflickors operationshjälp! Grattis till båda parter! Och tack snälla Sven och Signe, innerligt tack! Sätt in slanten direkt på Östgötakatternas konto Swedbank Clearingnr:8480-6 Kontonr 914618599-7
 så packar jag vinstpaketet i helgen! ♥♥♥
Här ser ni lilla Pollys hängmage som behöver fixas till:
httpv://www.youtube.com/watch?v=RXur1_FbQt0&feature=player_embedded

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Auktion nr 2 avslutad!”

  1. Mjau ett stooooort grattis – och vad glad Malin och hennes små kattflickor ska bli! Mjau, vi har adressen sedan förr – och tassar ihop ett fint paket i helgen! MegaKattKramar Wikki

   1. Ingen stress Wikki! Glada att vi kan bidra : ) Sven har tappat sitt 5 halsband på en månad… matte är lite matt : ) Hi hi hi. Halsband i all ära men det är både fina ingraverade brickor och stor magnet som gör att vi kan komma in genom kattluckan.

    Nos Puss Sven och Signe

 1. Stort grattis till vinnarna och stort grattis till Östgötakattflickorna! Hoppas det löser sig med deras magar!
  *nosbuffar*

 2. Tack snälla Wikki för att du ordnade auktionen och tack alla ni som bjudit på den och vinnarna Sven och Signe som vann auktionen. Jag är otroligt tacksam! Nu hoppas vi att det går vägen att operera henne bukbråck också, hjälp mig att hålla tummar och tassar…
  Många kramar
  Malin

  1. Mjau, vi kommer att hålla alla tassar 4 x varje katt vi känner – det blir MÅÅÅÅÅNGA! TassKram Wikki

  1. Det blir vääääldigt många vinnare på alla sätt! Och det är så kul att få stötta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *