Sista äventyrsdagen på Gotland


Först var vi till tebutiken Kränku och handlade äkta guteblandning, ett av de godaste théer som finns. Damen bakom disken hade sinne för PR och lyfte snabbt upp mig och teburken! Det tackar vi för! (Jag funderar också på att föreslå dem en mynta-thésort som kan få heta
”Kattus blanning”… Med ”Jak’n u kattu” på etiketten. Vad tror ni om det?)

Sedan har jag varit på stranden vid Grynge fiskeläge hela eftermiddagen! Några katter träffade jag inte där, men däremot en rabbis som bjöd på strandkål…
Havet är otroligt vackert och fiskeläget som taget ur en fascinerande saga:
Jag kommer att längta tillbaka hit!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sista äventyrsdagen på Gotland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *