På väg hem igen…


Så packar Stora matte och Wikki FlatCat ihop idag och är nu på väg till båten mot Nynäshamn. Det känns trist att lämna ön där vi mött så många underbara vänner och kattvänner…  Vi har mött rosor, riddare och vackra vyer. Den här katten (?) klättrar på domkyrkan Sankta Maria:
Alla tänkta mål hann vi faktiskt inte med. Så vi hoppas snart kunna komma tillbaka!

Innerligt tack till vovven Pluto som lånade ut sitt hus och bil till oss, och till alla som bidragit till att det blivit en fanTASStisk vecka!

(Men om jag ska tassa ett ärligt Jam så tror jag att Stora matte längtar väldigt hem till sina katter Ville och Tanja också nu!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “På väg hem igen…”

    1. Mjau, det är det – men jag ser också att jag haft lite dåligt med koll på kattbloggosfären och mina medkatter under semesterresan, så nu måste jag försöka komma ifatt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *