Idag har jag träffat Gutekatter!


Jag har hälsat på ett par äkta Vibblekatter – stiliga svartvita Sigge, som faktiskt har en nosteckning ganska lik min…

Och så pyttelilla söta Sheba, som först blev lite rädd för mig när jag hade råkat sätta mig vid hennes stol… men sedan när jag fått presentera mig och Sheba fått nosa lite på mig så blev vi goda vänner!

Sheba hade en märklig sköldpaddsteckning med röda tickningar som knappt gick att fånga med kameran – det var som ett guldskimmer fastän hon var randig, jättesnyggt!

Både Sheba och Sigge är f d katthemsmissar, så vi hade ju mycket gemensamma erfarenheter att jama om!
Och nu har jag bokat in besök på Gotlands katthem på måndag eftermiddag! HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag har jag träffat Gutekatter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *