Jag fick inte ta med mina stenar???!


Jag byggde ett fint stentorn på stranden men Stora matte säger att det inte kan följa med hem?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag fick inte ta med mina stenar???!”

  1. Nej, men Wikki! Är inte stora matte lite trångsynt nu?! 😉
    KLart dina stenar får plats i väskan!!! ♥

    1. Mjau, Stora matte sa att jag fick bära det stenlasset själv i så fall… Räckte det inte med att min FlatCat höll på att blåsa i havet? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *