Det blev sent i natt…

Stora matte träffade kära vänner som hon härjat Gotland med för typ mer än 30 år sedan, och kom hem vild i håret och glad i hjärtat, men mitt i natten, det är därför min presentation av Sigge och Sheba postades vid den tiden… Som tröst ska ni få är lite gutnisk högkultur till livs: httpv://www.youtube.com/watch?v=KsQg9eLJDpY&feature=related

Sen måste jag ju runda av med ytterligare ett par bilder som visar vissa likheter som jag och Sigge har:
 
Rejäla tassar – och svart fläck under hakan! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det blev sent i natt…”

  1. Man tackar för de fina bilderna, man skulle nästan kunna bli fotomodell. Sheba ber om en hälsning till Plattkatten ”att hon behöver äta upp sig lite, Plattkatten är magrare än jag”, sen får vi hoppas att alla fastlandskatter förstår den fina lokalmusiken
    Hälsningar
    Vibble Sigge

    1. Wikki FlatCat suckar – ska man resa med i Stora mattes handväska så är det platt modell som gäller… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *