Wikki på stranden


Stora matte säger att hennes laptop kryllar av sandflugor och blir full med saltvatten, men det bryr jag mig inte om! Här på Fridhems steniga lilla klintstrand trivs jag alldeles utmärkt! Tänk att där jag sätter tassarna är det fullt av förstenade koraller och småkryp som är miljonstals år gamla! Och vi hittade en liten firre i vattenbrynet som fick skjuts ut i havet igen…

Så, kära vänner, det här är bloggat direkt från stranden där vi befinner oss nu, jag ska nosa fram lite fossiler och sedan ska vi fika på mysiga Fridhems strandcaf’e…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki på stranden”

  1. Vad fint du och stora matte har det! ♥
    Har du med din tasstrampade dator? 😉

    1. Mjau, den fungerar hyggligt på stranden – stabilt tassnät och fina mottagningsförhållanden! Klarar alla väder och tål både pälshår och kattmatsspill… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *