Sovmorgon…

…tog jag lite idag! Det är så sköööönt! Nu ska vi se om nätet piggnat till och vill släppa in mer bilder från katthemmet Kompis i lördags – ni kanske tycker att det är tjatigt, men jag har lovat att berätta allt roligt och en sådan godbit ska man inte missa!

Men först måste jag puffa lite för katthemmet på Gotland, som var med i radio (Gotlandsnytt) nyligen och berättade om sin jobbiga situation: De har tagit in femtio katter, flertalet kattungar, den senaste veckan och har knökfullt ända upp till taknocken… En skadad kattunge fick de låta operera bort ögat på och den får bo hos veterinären nu för att klara konvalescensen! Och så ska jga skvallra och berätta att Stora matte åker till Gotland på torsdag och det viktigaste hon tänkt göra på hela resan är just att hälsa på Gotlands katthem! Tänk, de har ett HELT HUS ”Spinnis” till skyggisavdelning!!!!

Men nu kommer lite fler Kompisbilder, blandade motiv:

Vi tappade räkningen på hur många korvar Pia Puma slukade!

Sören vill sluka mattes macka!

En jättesöt pryl från loppiset ska bli del i nästa auktionspaket!

Den här skylten var vi väldigt imponerade av! Nu skulle se alla vackra små detaljer!
Mer bilder kommer strax!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sovmorgon…”

  1. Hm dessa korvbilder minsann :S tur ni inte fick kort på våffelbilderna med;)

    Bokstäverna var en gåva från mig till Kompis och katten som vinkar innan dem är från Nalle;)

    1. Mjau, bokstäverna är urtjusiga – och Nalles stil på fina kissar känner vi igen! Sammantaget är det jättesnyggt! *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *