Nu dök nästa problem upp…

Sedan jag började ha bloggen i WP så stöter man på nya spännande utmaningar hela tiden… Nu kan jag plötsligt bara ladda upp en bild på max 2MB?

Utrymmeskvot 100 MB, 97% använt, kommer det upp. Vad kan det betyda månne?

Jag tror jag blir gråpälsad!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu dök nästa problem upp…”

  1. Vad jag förstått har man begränsat ’uppladdningsutrymme’ hos WP. Ett sätt att ’komma runt’ det är att lägga upp bilderna någon annanstans o sen bara länka till bilderna precis som man länkar till t.ex. youtube-filmer.

    1. Mjau, SupportKatten var snäll och utökade mitt minnesutrymme i alla fall så nu kan jag tanka på ett halvår till… Hoppas jag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *