Jag blir tokig på google/blogger…

Jag tycker inte man kan vara ansluten till ALLA sociala forum och ha hur mycket som helst konton på FaceBook, flickr, och allt vad de heter… Men varför krånglar det så förjamat när man vill kommentera på somliga bloggar?!

Ta till exempel eminenta bloggen ”Sixten the Cat” – jag har försökt åtskilliga gånger att lämna kommentarer där idag, det har gått utmärkt förut. Jag skriver kommentaren, inloggad är jag ju redan på mitt google/bloggerkonto. Men blir utkastad som anonym, ska fylla i ny inloggning och så försvinner kommentaren?! Jag får logga in igen, samma runda?!

Mjau, jag blir nästan galen av irritation – värre än flugorna hos Sixten… Hade skrivit en briljant kommentar, full av dubbeltydigheter och små glimtar av specifik katthumor.  Jag är återigen inte ”inloggad”?! *djup suck* Kommentaren försvann på nytt och nu ger jag upp efter 311e gången. Morr!

Och min egen blogg vill inte samarbeta med bilder just nu. Jag tar en catnap och hoppas på bättre tur i morgon!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag blir tokig på google/blogger…”

 1. Visst kan man bli tokig för mindre 😉
  Matte och jag använder numera FireFox som webläsare när vi är ute på bloggrundor eller ska göra inlägg på min blogg.
  Ha en skön Catnap 🙂

  1. Mjau man blir sKvATT galen! Jag har väl aldrig förut varit med om att en blogg s a s ”blir full”!? *suck* TassKram Wikki

 2. Jag förstår precis din frustration. Har gnällt om samma sak i Kolfarts blogg nyligen. Det finns en sak du kan testa om du inte redan har gjort det. Hittade faktiskt ett svar i diskussionsforumet på Google/Blogger som löste problemet för mig!
  Klistrar in:
  ’The engineers are working on the problem with the embedded below the post comment form. Using the whole page or pop-up can be a temporary bypass until they get it resolved.
  To comment when you get sent into the log in loop, uncheck the Stay Signed In box. It will send you back to complete your comment.’

  Alltså: se till att du har inte har bockat för ’Fortsätt vara inloggad’ när du loggar in på ditt Google/Blogger-konto. Det kan hända att du fortfarande hamnar i en loop och måste klicka på ’Skicka’ ungefär fem gånger innan kommentaren fastnar, men du behöver inte logga in igen och igen och igen.
  Nosbuff!

  1. Mjau, och bloggstrulet igår höll på att göra mig gråpälsad – särskilt som jag hade tänkt börja skriva ett WIKKtigt blogginlägg som handlade lite om Snuffe! TassKram Wikki

 3. God morgon 🙂

  Det krånglat på många bloggar just nu med kommentarerna 🙁
  Ett tips, som har funkat för matte, är att hon ”kopierar” sitt inlägg innan hon sänder iväg den.
  För OM det krånglar finns texten kvar i datorn och kan ”klistras in” igen.

  =^.^=

  Nosgos

  1. Mjau, det är ett mycket klokt tips! Det är ju inte roligt att skriva om saker igen och igen! NosPuss Wikki

 4. Åtminstone från vår dator behövdes det flera försök för att komma in på din blogg igår.

  1. Mjau, det kan ju också förklara varför jag inte fick EN ENDA bloggkommentar nästan på hela dagen!?? Det brukar ju vara lite annorlunda. Kan det vara SemesterKatten som busar och lurar ut bloggsupporten på grillparty istället för att vakta nätet?! NosPuss Wikki
   PS: Vi får ta igen det idag!

  1. ”SKA” är ordet. ”Vill till” sa Bill. ”Lite till” sa Bull. Nus ger jag mig för idag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *