Låt oss spinna högt i korus tillsammans!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=DGDMnMYCCwI&feature=related
Mjau, äntligen är min älskade matte hos mig igen!  Det får mig att förstå hur mycket Klosterkatterna måste längtat efter sin gammelmatte Gittan, som hjärtoperades via titthål så fiffigt och till all lycka är hemma hos dem igen!

Och nu vet ju varje katt att SPINNANDE är något mycket HELANDE! Och eftersom gammelmatte inte kan spinna själv, så får vi gemensamt göra det för henne! Vi kan passa på att låta spinnet omfatta lilla Elize också – eftersom hon är en skyggis så faller det sig inte för henne att spinna själv… Så ta i allesammans och spinn med nu!
httpv://www.youtube.com/watch?v=6moJgJ3NALQ&feature=related

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Låt oss spinna högt i korus tillsammans!!!”

  1. Alla djuren som är inne nu är tillsagda att spinna.
    Jag vet att i alla fall Signe o Polar´n gör det för nu är vi på väg mot den goa´bädden.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *