Se till mig som liten är…

Det ofattbara våldet gör såväl katt som människa liten.

Jag knäpper tassarna och jamar allvarligt med SkaparKatten. Det blir så smått, allt man tänker på, i perspektiv mot det hemska som skett i Norge…

Men ändå för vi inte glömma: Det lilla goda vi gör idag kan förändra världen till det bättre i morgon! Så fortsätt spinna för att hela och läka!

Kurrrrr rurrr spinn kurr krrr kurrr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Se till mig som liten är…”

  1. Wikki vi håller med och knäpper tassar! Ha en skön helg.

    Skönt att du kan vila hos matte igen : )

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *