Bloggstopp nu p g a åska!

Återkommer när Blixt&DunderKatten lekt färdigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bloggstopp nu p g a åska!”

    1. Mjau man smyger försiktigt in ibland och då kommer busiga Åskar tillbaka. Bäst att vara försiktig. Men batteriet i den bärbara datorn är inte så långvarigt alla gånger… NosPuss Wikki

  1. Här var Åskar och bråkade inatt och han var riktigt arg den här gången. Men varken vi katter eller matte bryr oss om honom nämnvärt utan vi låter han bråka i fred. Vi hade nästan hoppats att han skulle komma på besök idag med för det är jamarvarmt och kvavt, så vi ligger mest och slöar. Ja inte lillbrorsorna förståss, de är bara still när de äter och sover…
    *nosbuffar*

    1. Hoppas det går bra med lillungarna! Snälla maila en länk eller bild så man får se dem?!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *