Saknar ni mig!??

Har lite datorstrul just nu men det kanske fixar sig – har haft en underbar dag och varit och hälsat på Jansson och Pejst, som fick sitt auktionspaket! Och nu fortsätter det där städandet som mattarna ska ha för sig, *dubbelsuck* och jag får vara glad om jag midnattsblogga!! Vi hörs! KurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Saknar ni mig!??”

  1. Men nu är vi med på tapeten igen! HurrJam! Så nu kan vi fnissjama igen! Kurr!
   NosPuss Wikki

 1. Ja här har mattarna flängt omkring med snabeldraken både över möblerna och golvet och de har suckat över hårtussar…. matte stängde oss ute från köket och gnodde med en pinne med en blöt trasa på över hela köksgolvet och när vi frågade varför de gnodde omkring så mycket just nu så svarade matte: ”gammelmatte har ju inte bott här på flera veckor!”.. – som om det vore vårat fel, men nu ska gammelmatte bo här igen och det är vi jamarglada över. Tänk att få krypa intill henne på natten och sova nära, nära.

  1. Men visst är det skönt samtidigt när det blir så där rent och fint!?? Man kan göra nya tass- och nosavtryck, och man kan hitta nya mattor att skjutsa ihop och busa i!! Dessutom finns väl inget skönare än att få gnussa nere sig i en nyss renbäddad säng?! TassKram Wikki

 2. Är du på tapeten??? Voffo då då??? Här är vi inte på tapeten, men vi har en känsla av att det blir mer städande här i morgon. suck. Vad ÄR det med detta ständiga städande som människor pysslar med??? Det räcker gott och väl att städa ur kattlådorna tycker vi. Och möjligen tvätta (vi gillar nytvättad tvätt se)

  Så bra att du är tillbaka igen! :-))
  nosgos å allt det bästaste
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, nu hoppas jag att allt ska fungera ett tag igen. Det var nåt dumt program som inte skulle ta plats i datorn som segade till allt. Nu har vi lagt in lite mer schemalagd diskrensning somska poppa upp också, det kan ju hjälpa till! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *