Fler som ger mer

…men allt blir opp-å-ner?
Alltså, det är jättebra när Stora matte kommer – för då händer det massor av saker! Till exempel så blir det en person till att snacka med om det där att maten tar slut väldigt konstigt fort på vår tallrik! Att få mat tre gånger (Ibland fyra, för husse kommer inte alltid ihåg om han gav oss mat igår eller idag!) när det finns fler människor att tigga hos, det är inte dumt!

Men sedan blir det jättesvårt att hinna med att blogga, svara kommentarer och skriva viktiga saker här, för dessa människor ska prata och planera och stöka och fixa… Att få en lugn stund på balkongen? Nej, då ska blommorna ansas och golvet sopas. Krypa ned i sängen? Nej, där ska bytas filtar och ordnas med klädhögar. Får era människor också städfnatt på helgerna?

Men dock: Jag får promenad! Sele och koppel på – nu är det dags!!! HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Fler som ger mer”

 1. Ja visst blir människor som GALNA på helgerna. Springer runt och gör en massa onödiga saker som tvätta och dammsuga och handla mat och göra matlådor … till sig själva. När man själv har fullt upp med att hålla sig undan och KOPPLA AV!! Man måste vara TYDLIG för att tala om att mat-och-sov-och gos-klockan ringer! Nospussar

  1. Mjau, ärligt talat så kunde ju detta skötas typ torsdag kväll – och så skulle fredag-söndag vara vigda åt gos, vila och mat! Eller hur? Och lite lek och utflykter om möjligt. NosPuss Wikki

 2. Tja, men vi är ganska glada att matte och husse är ordningssamma. Har hör hur vissa av våra kompisar där ute har det… *snyft*. Får leva i… ja, misär… Så, ge mattarna och hussarna en bamsekram för att de är så duktiga och skötsamma och passa på att hitta på lite annat… He he, du hittar säker på diverse annat att utforska, Wikki! Hoppas att promenaden blev fankattiskt givande! Buffar

  1. Mjau, goda mattar och hussar ska man vara riktigt rädd om och hålla i tassen – alltid! Och så kan man ju alltid räcka ut tassen och hjälpa de mindre lyckligt lottade missarna på nåt sätt! *spinner* TassKram Wikki

  1. Mjäsch, dom bara stööökar?! Har inte ens tid med tre gånger mer promenader! *suck* TassKram Wikki

 3. Underbart! Jodå det händer att våra tvåbeningar får städfnatt på helgerna..men ahhh inte så farligt, Matte tycker vi är viktigare än dammråttorna …*fnissjam*

  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *