Nu är Stora matte här!


Vi ska ägna oss åt att fika och jama lite med varann och kanske ta en liten promenix innan det blir mörkt! Jag lovar att återkomma med en bloggrapport om det senare – eller i  morgon… Nu vill jag bara bli kliaaaaad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu är Stora matte här!”

    1. Mjau vi ska pussas massor! Och jag ska sova på hennes arm, för hon sover kvar några nätter hos oss! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *