Men Ville då?!

Stora matte skulle ta ett foto av sin käre Ville när han låg och rullade sig bland violerna som växer fritt i grusgången… Men posera är inte Villes starka sida:

Han luktar på blommorna istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Men Ville då?!”

    1. Mjau, det är ju Mjurre som har det problemet, inte Ville. Men Ville har lagt på sig lite hull under sommaren, han har annars varit lite smal också. Till skillnad från Tanja som behöver banta. Suck. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *