Suck – det gick inte som jag ville, så allt får se ut som förut – tills vidare!

Tänk att det ska vara så svårt att få till ett ”HEUREKA!” som låter pusselbitarna falla på plats när man skapar och knåpar med bloggen… Nåjam, det är en dag i morgon också!

Väderkatten verkar ha lugnat ned sig i alla fall. Tur för alla som ska ut på marknadsafton i kväll!

Här är programmet för dig som råkar vara i trakten:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Suck – det gick inte som jag ville, så allt får se ut som förut – tills vidare!”

  1. Det ordnar sig, ”Ingen panik i dambastun, herrarna först!” som Stora matte brukar säga…
   TassKram Wikki

 1. Husse tog också en tur ut på stan till marknadsaftonen och gick sedan till Behrn Hotells bar och lyssnade på Ted Ström som spelade där med sin son Albin på gitarr. Husse var glad och nöjd när han kom hem och sa att hade fått en dos svenskt höstvemod och ”vintersagor” och ”sommarskrönor”. Förresten så brukar husse spela en sång med honom som vi tycker mycket om som heter ”Katten”:
  ”Natten glider in
  och allting blir så stilla
  Alla människor sover
  i hyreshus och villa
  Ett skenbart lugn vilar för den som är vaken
  För när dom hunsade hundarna sover
  kommer katten tassande”.

  Jamarns bra med såna som skriver om oss katter :-).

  Nosbuff och kurrrrrrr

  1. Stora matte börjar riva i sin skivhylla efter vinylen… Nostalgitripp föreligger!
   TassKram Wikki

 2. Är det nåt ni tror jag kan hjälpa till med, så hjälper jag gärna! Jag börjar komma underfund med wordpress-bloggarna nu ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *