Uppfinningsrikedom

Människan är ett konstigt släkte. Alltid ska nya saker konstrueras? Behöver vi allt?

Kattpianot ovan till exempel? Eller kattspråksöversättaren:

Har du sett någon kul kattuppfinning? Som den här:

Jag har dock inte hittat någon bra länk till golvmoppskatten.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Uppfinningsrikedom”

    1. Mjau, vi skulle verkligen behöva en också! Och en matttvättarkatt och en fösnterputsarkatt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *