”För liten” är alltid rätt storlek


Så lyder lagen om katter kontra kattonger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “”För liten” är alltid rätt storlek”

    1. Mjau, och som tur är så hade Stora matte med sig tre stycken likadana, så jag har lite att nöta i! *fniss*
      TassKram Wikki

    1. Mjau, så sant! Det blir så trivsamt kring kroppen! Lagom trångt är bäst! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *