Visst kan en katt heta….

Råttan:

Katten Krok:

Peppar:

Mitsubishi som hittades under huven på en bil:

Har du en katt med ett festligt eller annorlunda namn?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Visst kan en katt heta….”

 1. Underbart söta ♥…
  Mjnae…Ovanliga namn vet ja’ inte…Jippi,Mynta & Goe heter ju mina Pälsklingar..
  Fast vår Ping vi hade,kollade veterinärchefen upp i deras register & inte ett enda djur hette så *thihi* Men hon finns inte hos oss längre 🙁

  /NosPûss

 2. -Vesslan
  -Gordon
  -Kummin, Cayenne, Piffie, Peppar, Salty, Cinnamon mfl från Torshällakolonin…
  -Sniff, Mymlan, Mårran, Too-ticki, samt mamma Snorkfröken.
  -Maj-Britt
  -Kax (en kaxig unge)
  …mfl mfl mfl – alla katter som varit inom Livbojens verksamhet…

  Nos-kramar-pussar Sara.

 3. Tjaa, jag blev ju omdöpt från Campichello Cocktail till Strindberg av husse bara för att jag klättrade upp på en bokhylla och sedan rev ner hela hyllan och höll på att få en tung bok om en författare, som visst heter Strindberg också, i huvudet. Möjligen så tycker husse att jag har litterära talanger också eftersom jag gärna lägger mig på eller bredvid tangentbordet när husse ska sitta vid datorn. Och eftersom jag periodvis har haft det lite smågruffigt med mina två kvinnliga kattkompisar (hmmmm… nåja, jag retas väl en del med dom) så tyckte husse att det var bäst att döpa om tjejerna till den där författargubbens fruars namn. Han hade det ju visst inte så lätt han heller förstår man när jag nu bläddrat igenom den där boken jag höll på att få i skallen. Fast numera så har jag egentligen fått ett smeknamn till och kallas mest för Strindis. Att han aldrig kan bestämma sig.

  Nä, nu måste jag sluta…nu hör jag hur husse håller på i köket med en sån där Bozita-förpackning med kanin….MUMS!!!!

  //Strindberg

  1. Mjau, då förstår jag varför du bär detta stiliga namn! Och smeknamn kan man aldrig få för många utav! Själv heter jag allt från ”PediPedi” till ”enerverande gapkatt”… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *